Een koninklijke onderscheiding!

Gepubliceerd op 19 oktober 2024 om 21:08

Sinds woensdag 16 oktober mag ik vol trots zeggen dat ik ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ ben. Ik ben hiermee de jongste ooit en dat is echt een hele eer! Ik heb er nog steeds geen woorden voor, maar ik ben ontzettend blij en dankbaar..

 

'Even je paspoort verlengen’ werd een heel ander verhaal. Ik werd naar de raadzaal van het gemeentehuis gelokt en deze prachtige zaal zat helemaal vol met familie, vrienden en kennissen. Eigenlijk allemaal mensen die mij dierbaar zijn, want zelfs mijn eigen artsen waren er bij. Dit is echt het grootste cadeau en gebaar wat ik maar kan bedenken. Toen ik mijn eigen toppers uit het Prinses Máxima Centrum zag zitten, was het plaatje helemaal compleet!

 

Na een mooie speech van de burgemeester en wethouder, een prachtige dans, twee prachtig gezongen nummers en filmpjes van mensen die mij dierbaar zijn maar er helaas niet bij konden zijn, kreeg ik de Uitblinker (onderscheiding vanuit het Westland) én de koninklijke onderscheiding uitgereikt.

 

De hele middag was geweldig en ik heb echt van elke minuut genoten! Met een grote lach, een traan en kippenvel over mijn hele lichaam.

 

Dit had echt niet gehoeven, want ik doe alles voor mijn lieve & sterke lotgenootjes. Maar dat ik dit nu mag ontvangen, doet me natuurlijk echt heel erg goed! Dit is een heel groot lichtpuntje in deze moeilijke, verdrietige en spannende periode ❤️

 

Foto’s door Thierry Schut


Reactie plaatsen

Reacties

Hélène
3 dagen geleden

Zoo ontzettend super cool en heel gaaf Jade!
Een geweldig lichtpuntje met zoveel fijne mensen om je heen. En zo verdiend. Lieve groetjes, Hélène

Jennifer
een dag geleden

Wat geweldig voor je, Jade! Ik ben momenteel je blog aan het lezen en ik vind hem echt boeiend. Het raakte me toen ik erachter kwam dat je niet meer beter kan worden.
Hou je sterk en blijf positief, Jade!

Sandra Koemans
18 uur geleden

Kus van je manager